Simpanan masa depan anda, kini lebih mudah

PRS Online dibangunkan oleh PPA untuk anda membuat simpanan masa depan anda di PRS – dengan mudah, selesa dan selamat. Dengan perkhidmatan PRS Online, anda boleh mendaftar atau tambah nilai akaun PRS anda secara atas talian pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Daftarkan ke akaun PRS dalam talian dengan beberapa langkah mudah. Hanya sediakan profil anda, pilih Penyedia dan dana PRS pilihan, diikuti dengan bayaran e-perbankan anda. PRS Online dilengkapi ciri-ciri keselamatan termasuklah pengesahan e-mel dan nombor telefon semasa menandatangani dan pengesahan pembayaran.

Sebaik sahaja anda mempunyai akaun PRS, buat caruman secara tetap untuk menyimpan lebih banyak untuk persaraan anda. Ahli PRS boleh membuat caruman tambahan kepada dana PRS yang sedia ada dengan mudah melalui Perkhidmatan PRS Online Top Up.

Asset-1@3xMudah
PRS Online adalah sistem tanpa kertas dan tunai. Selepas pendaftaran, anda semak dan uruskan dana anda dari peranti digital anda atau membuat tambah nilai secara bulanan. Simpanan untuk masa depan anda tidak pernah menjadi lebih mudah.

Asset-3@3xSelesa
Mendaftar pada bila-bila masa, di mana sahaja dan akses 24/7 ke akaun anda melalui peranti digital anda. Atau tambah nilai dana PRS anda mengikut keselesaan anda sendiri. Buat keputusan mengenai jumlah tambah nilai anda, pilih dana dan buat pembayaran.

Asset-2@3xSelamat
PRS Online adalah sangat selamat dengan ciri-ciri seperti pengesahan e-mel dan telefon bimbit untuk pengesahan pembayaran pada rangkaian yang selamat. Malahan semua transaksi pembayaran atas talian dikendalikan dengan cekap melalui pemindahan e-perbankan melalui FPX.

JANGAN TUNGGU, BERTINDAK SEKARANG