MENGAMBIL LANGKAH PERTAMA KE ARAH KEHIDUPAN YANG SAYA MAHUKAN

Menyimpan dengan PRS untuk kehidupan yang anda mahukan ketika bersara kini lebih bernilai dengan PRS Online Treats. Bermula serendah RM100, anda boleh membuka akaun PRS dengan beberapa langkah sahaja melalui perkhidmatan PRS Online PPA. Mulakan simpanan PRS untuk menikmati lebih ganjaran dan berada satu langkah di hadapan dalam membina kehidupan yang anda idamkan.

HADIAHKAN DIRI SAYA DENGAN KEHIDUPAN, YANG SAYA MAHUKAN

Bergembira dengan ganjaran PRS Treats apabila anda membuka akaun melalui perkhidmatan PRS Online PPA.

HADIAH CABUTAN BULANAN PRS TREATS

20 orang pendaftar yang mencarum buat pertama kali berpeluang memperoleh ganjaran PRS Treats bernilai RM100 dalam unit PRS melalui Cabutan Bulanan PRS Treats. Dengan mengisi Kod Promosi PPA ISAVEINPRS pada ruangan ‘Remarks’ ketika pendaftaran, Penerima Cabutan Bulanan PRS Treats juga akan menerima PIN tambah nilai Touch ‘n Go eWallet bernilai RM30.

HADIAH CABUTAN UTAMA PRS TREATS

Semua pencarum yang mendaftar melalui PRS Online PPA sepanjang tempoh peraduan

layak untuk Cabutan Utama PRS Treats.

Hadiah adalah dalam unit PRS

BAGAIMANA UNTUK MENYERTAI

1 Mendaftar buat pertama kali
melalui Pendaftaran PRS Online PPA.
2 Jawab 3 soalan mudah pada borang peraduan atas talian
selepas pendaftaran dibuat bagi melayakkan diri ke
cabutan Bulanan dan Utama PRS Treats.

ANDA SEORANG AHLI PRS? KONGSI LEBIH, DAPAT LEBIH

Perkenalkan rakan atau keluarga anda kepada PRS dan dapatkan RM50 dalam unit PRS dan PIN tambah nilai Touch ‘n Go eWallet bernilai RM50 sekiranya mereka adalah salah seorang penerima ganjaran PRS Treats Bulanan. Pastikan mereka mengisi nombor akaun PPA anda dalam ruangan ‘Remarks’ ketika membuat pendaftaran atas talian.

Dalam ruangan ‘Remarks’ di laman Pendaftaran PRS Online PPA, pendaftar perlu taip:

Saya, Simpan di PRS dan dihadiahkan dengan ganjaran!
Daftar dan dapatkannya untuk diri anda juga.

Terma & Syarat peraduan. Klik di sini untuk menyemak sekiranya anda menerima ganjaran PRS Treats Bulanan.

Penafian: Pelabur dinasihatkan untuk membaca dan memahami kandungan Dokumen Penzahiran and Helaian Sorotan Product (‘Product Highlights Sheet’) Penyedia PRS masing-masing sebelum melabur. Terdapat yuran dan caj yang dikenakan apabila melabur dalam Dana. Pelabur dinasihatkan untuk mempertimbangkan dan membandingkan yuran dan caj serta risiko dengan teliti sebelum melabur. Para pelabur harus membuat penilaian terhadap risiko yang terlibat dalam pelaburan dan perlu mendapatkan khidmat nasihat profesional, sekiranya perlu. Harga unit dan agihan yang perlu dibayar, sekiranya ada, mempunyai kebarangkalian turun naik dan prestasi dana sebelum ini tidak boleh diambil sebagai penunjuk aras untuk prestasi masa depan. Suruhanjaya Sekuriti Malaysia tidak membuat semakan terhadap bahan pemasaran/promosi ini dan tidak bertanggungjawab ke atas sebarang kandungan dalam bahan pemasaran/promosi ini dan secara terang menafikan semua liabiliti, sekiranya timbul daripada bahan pemasaran/promosi ini.